10 sep 2007

Internetmarketing, ook voor u!

Internetmarketing

Maakt u ook al gebruik van internetmarketing? Wij zetten voor u enkele dingen op een rijtje:

  1. Google Adwords (Tekst / Beeld Ads, Betalen per Klik)
  2. Banners (Betalen per aantal views)
  3. Website Optimalisatie

1. Google Adwords

Google Adwords is een slim systeem, uitgedacht, uitgewerkt, en aangeboden door Google. De advertenties zijn te beheren in een handige omgeving, en geheel aanpasbaar. Echter voor een optimaal resultaat kunt u beter iemand in de arm nemen die er zijn/haar werk van maakt, of het al eerder gedaan heeft.

Google Adwords laat kleine advertenties zien bij de zoekresultaten, of op het aangesloten netwerk van websites, deze advertenties passen bij de zoekresultaten, of het onderwerp van de website uit het netwerk. Door aan te geven waar uw advertenties over gaan, worden deze weergegeven op de goede plaats.

U betaalt per klik, dus per bezoeker, het is dus een rendabel en EERLIJK systeem! Wel is het belangrijk om het resultaat regelmatig te checken.

2. Banners

Eigenlijk is dit een oude methode, die echter nog wel toegepast word, en grotendeels dient voor naamsbekendheid. Je betaalt per aantal views die voor- of achteraf worden ingekocht. Deze banners zijn beter niet te gebruiken om verkopen te genereren, maar bij uitstek geschikt om uw logo aan de man te brengen, naamsbekendheid dus.

3. Website Optimalisatie

Website optimalisatie dient ervoor om beter gevonden te worden in Google. U past uw website uiterst fijn aan uw onderwerp aan, en laat overbodige htmlcode door een programmeur verwijderen. U zorgt voor veel links, en u zult merken dat de bezoekers gratis beginnen binnen te stromen..

Het beste is wel dat u hiervoor een professioneel bedrijf in de arm neemt, aangezien het tijdrovend is, en soms nogal wat ervaring/kennis vergt.

Geen opmerkingen: