28 dec 2006

Doorzetten bij het ondernemen

Als je wilt ondernemen of met een plan rondloopt om te gaan ondernemen, moet je vooral doorzetten. Veel mensen haken af als ze er aan denken om naar de KvK te gaan, of als ze horen van alle moeilijkheden voor wat betreft de belasting.

Gewoon even doorzetten...

Uit eigen ervaring weet ik dat het best wel meevalt, en als je het ook nog leuk vind, zijn er binnen de korste keren geen leeuwen en beren meer op de weg. Zorg dat je je goed inleest op de website van de belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De meesten mensen starten geen onderneming omdat ze gewoon ertegen op zien, daarnaast is er ook nog een groep die er al voor terugdeinst om het inschrijfgeld te betalen, want, stel je voor dat je geen winst maakt!

Dat is grote onzin, je verdient altijd wel zoveel dat je je inschrijfgeld eruit hebt, en als je al bang bent dat je je inschrijfgeld van de KvK nog niet eens terug kan verdienen, heeft het dan wel zin om voor jezelf te beginnen?

Voor alles geldt: Bezint voor je begint!

Maar met een goed ondernemingsplan en doorzettingsvermogen kom je ver! Laat je niet verleiden om gemakshalve af te haken!

Geen opmerkingen: